www.merellaan.nl

Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost / Wiekslag (In liquidatie)

Filter
 • Duurzaamheidsmarkt Capelle aan den IJssel 10 oktober 2018

  Op de dag van de duurzaamheid 10 oktober 2018 om 19.30 uur is er in de Pauluskerk, Merellaan 352 een duurzaamheidsmarkt. Deze markt is de start van de Duurzaamheidsweek in Capelle aan den IJssel en wordt georganiseerd door het ECC samen met de gemeente. Wethouder N. van Veen opent de markt. Het is een feestelijke markt met 15 kraampjes, die allemaal een thema uitstallen. Zo zijn er kramen van het Energie Collectief Capelle en de Woonwijzerwinkel over de buurtacties, van de fietsersbond, het repair cafe en de kringloopwinkel en over duurzaam consumeren van de duurzaamheidsbeweging St. Christoffel, een groenteboer Vitamine-fiets en de wereldwinkel.

  • Voor meer informatie over het programma in de Pauluskerk, klik hier.
  • Voor info over alle activiteiten in de week van de duurzaamheid, klik hier.
 • Energielabel definitief maken

  Voor de bewoners van de Merelwijk is deze dienst gratis, i.c.m. een energiescan van de WoonWijzerWinkel. AANMELDING VERPLICHT

  Heeft u een energiescan ontvangen en wilt u nu het energielabel van uw woning definitief maken dan nodigen we u uit voor een inloopavond in het gemeentehuis.

  Wij hebben deze avond gepland op maandag 3 oktober a.s. van 18.00 uur tot 22.00 uur in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel.
  Deze avond is bestemd voor alle bewoners welke een energiescan van de WoonWijzerWinkel hebben ontvangen en hebben aangegeven belangstelling te hebben voor een definitieve label.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Voor het definitief maken van uw energielabel van uw woning heeft u een  DigiD code nodig. Deze code kunt u indien u deze nog niet hebt, aanvragen via de website van de Rijksoverheid.
   Let op: een DigiD code is persoonlijk en mag nooit met iemand worden gedeeld!
  2. U meld zich voor 15 september 2016 door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. U ontvangt van ons een document “Inspectie Verbetermaatregelen Energielabel” ter controle. Dit document is gebaseerd op de gegevens van de energiescan en de door u verstrekte gegevens.
  4. U ontvangt van ons een afspraakbevestiging.

  Op de inloopavond moet u alleen uw persoonlijke inloggegevens van uw DigiD code meenemen om op de website van www.energielabelvoorwoningen.nl in te loggen.

Aan- / afmelden

by acls us