www.merellaan.nl

Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost / Wiekslag (In liquidatie)

Filter
 • Melding wateroverlast in de kruipruimte

  Tijdens de informatiebijeenkomst over duurzaam wonen zijn er veel klachten gekomen over wateroverlast in de kruipruimte van de woningen in onze buurt.

  Daarom willen wij zicht krijgen hoe ernstig de problemen zijn, of die zich alleen op bepaalde plaatsen voordoen of dat het probleem in de hele buurt voorkomt.

  Op basis van de uitkomst van dit onderzoek gaan we na wat we met deze informatie kunnen doen.

  Help mee om het probleem in kaart te brengen. Klik hier om naar het formulier te gaan.

 • Poging tot inbraak

  Donderdag 20 februari hebben op klaarlichte dag twee jongelingen (rond de 20 jaar) gepoogd om een voordeur van een woning aan de Merelaan in te trappen. Gelukkig heeft het slot het gehouden, en zijn ze niet binnen geweest. De bewoner was niet thuis.

  Volgens getuigen waren beide jongelingen op de fiets. Een van hen had een blanke huidskleur, de ander was getint van kleur. Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

 • Bewoners nieuwbouw Merellaan kiezen fruitboom

  Meer dan twintig bewoners van het nieuwbouwproject in de Merellaan kunnen kiezen wat voor fruitboom ze in hun voortuin willen. De gemeente biedt deze bomen aan ter gelegenheid van de officiële oplevering van het nieuwbouwproject.

 • Straatschouw Merellaan

  Het bestuur van de vereniging heeft op vrijdag 22 februari jl. samen met wijkwethouder Tineke Keuzenkamp en wijkcoördinator Piet van Noorden de situatie bekeken van de bestrating op de Merellaan.

 • Oplichting voorkomen

  Rotterdam 6-2-2013 - De afgelopen dagen ontving de politie vanuit de regio diverse meldingen over klussende oplichters. Dinsdag werd voorkomen dat een 73-jarige Rotterdammer slachtoffer werd van deze mannen.

Aan- / afmelden

by acls us