www.merellaan.nl

Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost / Wiekslag (In liquidatie)

Filter
 • Evaluatie Energiecampagne

  De energiecampagne die we dit jaar hebben gehouden wordt afgerond.

  Omdat de organisatie in handen lag van de gemeente in samenwerking met de Woonwijzerwinkel en Energie Collectief Capelle (ECC) kon elke buurtbewoner (leden en niet leden) meedoen aan deze actie.

  Wij willen graag weten hoe u deze campagne ervaren heeft. Tijdens de actie kregen wij al diverse reacties die uiteen liepen van zeer positief tot negatief.

  Om die reden willen wij inzicht krijgen welke maatregelen er nu totaal aan de woningen zijn uitgevoerd en indien u bepaalde verbetringen niet heeft laten uitvoeren, wat daar de reden van is.

  Wij nodigen u uit om het evaluatieformulier op de website in te vullen. De uitkomsten worden verwerkt in een rapportage die we op de eerstvolgende ledenvergadering willen bespreken.

  Klik hier om naar het evaluatieformulier te gaan.

 • Aanmelding voor het verkrijgen van een "Definitief Energielabel".

  Heeft u via de WoonWijzerWinkel een "Energiescan" laten maken van uw woning dan kunt u het "Voorlopig Energielabel" van uw woning gratis laten omzetten naar een "Definitief Energielabel".

  Omdat een aantal bewoners nog geen gebruik heeft gemaakt van deze mogelijk bij de eerder gehouden inloopavond, stellen wij u in de gelegenheid om dit alsnog te doen.

  Uw aanmelding dient uiterlijk 23 december 2016 bij ons binnen te zijn. De woonwijzerwinkel neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

  Klik hier om naar het aanmeldingsformulier te gaan

 • De zontatlas

  Is uw dak geschikt voor het opwekken van duurzame energie?

  Op de website "Zonatlas Capelle aan den IJssel" kunt u op een eenvoudige en snelle manier controleren of uw woning ook geschikt is om gebruik te maken van zonne-energie.

  Klik op onderstaande banner om naar de "zonatlas" te gaan.

 • Oproep: meld kapotte straatverlichting direct

  Nu de donkere dagen in aantocht zijn wordt de aandacht voor straatverlichting opgevoerd in Capelle. Wethouder Joost Eerdmans (Buitenruimte) is met aannemer Heijmans overeengekomen dat het bedrijf binnen een week na melding defecte straatlantaarns repareert.

Aan- / afmelden

by acls us

Tip !!

Heeft u in uw straat last van kleine irritaties? Zorgt een buurtgenoot herhaaldelijk voor overlast en is het woongenot van u en uw buren daarmee beperkt? Dan spreken we van woonoverlast. Los het op door in gesprek te gaan met uw buurtgenoten. Doe dit op een rustig moment en blijf vriendelijk.

 Komt u er samen niet uit? Dan kunt u een Melding Woonoverlast maken op de website van de gemeente of bel 14010. De politie bereikt u via 0900 - 88 44.