www.merellaan.nl

Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost / Wiekslag

Het bestuur van de vereniging bestaat uit de volgende vrijwilligers:

De vereniging is met spoed op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Statutair dient het bestuur uit minimaal 5 leden te bestaan. Bent u lid, neem dan voor meer informatie contact op via ons e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. Joop Benningshof - voorzitter
Vacature - secretaris
Vacature - penningmeester (Ad interim - Dhr. Remko Molenbroek).
Mevr, Eva Obbes - notuliste

Webbeheer: Joop Benningshof

De kascontrolecommissie voor het verenigingsjaar 2020 bestaat uit:
Dhr. Arjen Uitbeijerse
Dhr. Hans Doorn

De vereniging is bij notariële akte opgericht op 16 augustus 1973 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40341028.

Foto's van de Merellaan met de hofjes op 30 mei 2006. Dat is 2 jaar voordat de hele wijk is opgehoogd en alle rioleringen zijn vervangen. De Merellaan was nog een echte laan met veel bomen en veel vogels.

Bezoekers

Vandaag52
Gisteren67
Deze week367
Deze maand1640
Totaal137045

zaterdag 22 januari 2022 22:34

Aan- / afmelden

by acls us

Tip !!

Heeft u in uw straat last van kleine irritaties? Zorgt een buurtgenoot herhaaldelijk voor overlast en is het woongenot van u en uw buren daarmee beperkt? Dan spreken we van woonoverlast. Los het op door in gesprek te gaan met uw buurtgenoten. Doe dit op een rustig moment en blijf vriendelijk.

Komt u er samen niet uit? Dan kunt u een Melding Woonoverlast maken op de website van de gemeente of bel 14010. De politie bereikt u via 0900 - 88 44.