www.merellaan.nl

Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost / Wiekslag

Welkom bij Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost/Wiekslag

Welkom op de website van de Vereniging van Huiseigenaren Merellaan Oost / Wiekslag.

De vereniging is er voor huiseigenaren om bij te dragen aan een onbezorgd woon- en leefklimaat.
Wij willen dat met uw steun en inbreng dat vertalen naar ideeën en oplossingen die daar aan bijdragen.

Actueel nieuws, veiligheid, (collectief) onderhoud, WOZ-belasting, de buitenomgeving, gemeentelijke wijzigingen etc.

Via het menu kunt u gericht zoeken. Uw reacties zien wij graag tegemoet.

Bent u nog geen lid van de vereniging van huiseigenaren, meldt u dan aan, want naast een publiek deel is er ook informatie die alleen toegankelijk is voor de leden van de vereniging.

Klik hier voor meer informatie over het lidmaatschap.

Filter
 • Duurzaamheidsmarkt Capelle aan den IJssel 10 oktober 2018

  Op de dag van de duurzaamheid 10 oktober 2018 om 19.30 uur is er in de Pauluskerk, Merellaan 352 een duurzaamheidsmarkt. Deze markt is de start van de Duurzaamheidsweek in Capelle aan den IJssel en wordt georganiseerd door het ECC samen met de gemeente. Wethouder N. van Veen opent de markt. Het is een feestelijke markt met 15 kraampjes, die allemaal een thema uitstallen. Zo zijn er kramen van het Energie Collectief Capelle en de Woonwijzerwinkel over de buurtacties, van de fietsersbond, het repair cafe en de kringloopwinkel en over duurzaam consumeren van de duurzaamheidsbeweging St. Christoffel, een groenteboer Vitamine-fiets en de wereldwinkel.

  • Voor meer informatie over het programma in de Pauluskerk, klik hier.
  • Voor info over alle activiteiten in de week van de duurzaamheid, klik hier.
 • Energielabel definitief maken

  Voor de bewoners van de Merelwijk is deze dienst gratis, i.c.m. een energiescan van de WoonWijzerWinkel. AANMELDING VERPLICHT

  Heeft u een energiescan ontvangen en wilt u nu het energielabel van uw woning definitief maken dan nodigen we u uit voor een inloopavond in het gemeentehuis.

  Wij hebben deze avond gepland op maandag 3 oktober a.s. van 18.00 uur tot 22.00 uur in het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel.
  Deze avond is bestemd voor alle bewoners welke een energiescan van de WoonWijzerWinkel hebben ontvangen en hebben aangegeven belangstelling te hebben voor een definitieve label.

  Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Voor het definitief maken van uw energielabel van uw woning heeft u een  DigiD code nodig. Deze code kunt u indien u deze nog niet hebt, aanvragen via de website van de Rijksoverheid.
   Let op: een DigiD code is persoonlijk en mag nooit met iemand worden gedeeld!
  2. U meld zich voor 15 september 2016 door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  3. U ontvangt van ons een document “Inspectie Verbetermaatregelen Energielabel” ter controle. Dit document is gebaseerd op de gegevens van de energiescan en de door u verstrekte gegevens.
  4. U ontvangt van ons een afspraakbevestiging.

  Op de inloopavond moet u alleen uw persoonlijke inloggegevens van uw DigiD code meenemen om op de website van www.energielabelvoorwoningen.nl in te loggen.

De Merellaan in de tijd

  

3 februari 2011                                                     15 mei 2012                                                          19 mei 2013

Bezoekers

Vandaag49
Gisteren67
Deze week364
Deze maand1637
Totaal137042

zaterdag 22 januari 2022 21:48

Aan- / afmelden

by acls us

Doe ook mee met buurtpreventie.

Meld je aan via

Tip !!

Handhavingshulplijn 010-284 8111.

De lijn is er voor meldingen over onder meer milieuvervuilingen, hinderlijk fout parkeren, overlast van jongeren, het illegaal kappen van bomen of huis-aan-huisverkoop zonder vergunning. De telefoon wordt beantwoord van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 22:00 uur en op zondag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze tijden kunt u ook een voicebericht inspreken. De gemeentelijke handhavers zijn ook bereikbaar op e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..